De Honda promoties die ten behoeve van het Salon in Brussel begin dit jaar aangekondigd werden, zijn wegens doorslaand succes verlengd met een maand.

Buiten de introductieprijzen van de nieuwe modellen werden er diverse promoties aangekondigd. Zo bood Honda aantrekkelijke financieringsmogelijkheden, kortingen op modellen en accessoirepakketten, een combinatie van bovenstaande en zelfs het winnen van een gesigneerde van Marc Marquez helm aan.

Gesigneerde Marquez helm

Wie op het Salon een nieuwe Honda motorfiets kocht, maakte kans een door Marquez zelf gesigneerde helm te winnen. Uit alle inzendingen is inmiddels een gelukkige winnaar geloot. Meneer Mike Hubrecht kocht op het Salon een nieuwe Gold Wing en zat met de lotingsvraag het dichtste bij het totaal aantal bezoekers van het Salon. Hierdoor wint hij de gesigneerde Marquez helm. Namens ons allemaal; van harte gefeliciteerd en veel veilige kilometers toegewenst.

 

(pers)