Het goede weer laat hopelijk niet meer zo lang op zich wachten. Dat is dan de tijd dat de motorrijders weer de weg op gaan. Voor sommigen is het de gelegenheid om zich te voorzien van nieuwe motorkledij.
Bij Aprilia hebben ze daartoe de “Aprilia Racing Suit Configurator”. Rijders ontwerpen hun eigen unieke lederen pak of jack, stellen het online samen en krijgen het automatisch thuis bezorgd!

De Aprilia Racing Suit Configurator biedt oneindig veel mogelijkheden om een nieuw pak of jack qua maten, kleuren, naamsvermelding, sponsoremblemen en protectie tot in de allerkleinste details naar eigen wens samen te stellen. De configurator biedt als basis keuze uit twee lederen kwaliteitspakken – de Aprilia V4 Racer en Aprilia Misano – en het Aprilia Street jack. Op basis daarvan is het vervolgens aan de persoonlijke smaak van de ontwerper om zijn eigen design te creëren.
Allereerst kunnen vele accenten van de pakken en het jack aan de hand van vier basiskleuren – zwart, rood, groen en blauw – plus zilvergrijs metallic én twee speciale groene en rode kleurvarianten worden gestyled. Vervolgens is het mogelijk om desgewenst sliders in diverse kleuren toe te voegen. De kleding krijgt daarna een geheel eigen tintje dankzij de optie om je eigen naam op het pak te verwerken, in uiteenlopende lettertypen, grootten en kleuren, gevolgd door de keuze uit diverse Aprilia-logo’s. Ook het integreren van eventuele sponsorlogo’s geschiedt af-fariek. Standaard is de kleding in de Aprilia Racing Suit Configurator uitgevoerd in rundleder, maar tegen meerprijs kunnen de pakken en het jack ook vervaardigd worden van kangeroeleer. Aanvullende opties zijn de toevoeging van een camel bag, al dan niet uitneembare voering of geperforeerde delen voor de armen, benen en borstkast en de eventuele toevoeging van een rugprotector. De online configurator begeleidt Aprilia-rijders nauwgezet in het opnemen en doorgeven van de exacte maten. Vervolgens is het eindresultaat gereed en wordt de bestelling automatisch thuis afgeleverd.

Mogelijkheden beschikbaar op http://www.aprilia.com/be_NL/suit_configurator/.