De TT-koorts op Manx begint toe te nemen en alle nieuws omtrent Michael Dunlop wordt op het eiland met argusogen gevolgd. En die maakte de situatie er niet echt eenvoudiger op. Eind vorige week werd de samenwerking bekend gemaakt tussen Michael Dunlop en … John McGuinness!

Michael Dunlop met Tyco BMW

McGuinness, die in de Senior superbikerace met de Norton aan de slag gaat, zal in de Supersport aantreden met een Honda van Michael Dunlop Racing. Dunlop zelf brak enkele weken geleden met Hawt Suzuki en zal in de Supersport deelnemen met een door PTR (Performance Technical Racing)ingezette Honda en tekende voor de Superbike race met Tyco BMW. Bovendien zal Dunlop in de Superstock race van start gaan met een eigen onderhouden machine.

“Onze overeenkomst is eenvoudig”, vertelde McGuinness, zelf 15-voudig winnaar van de TT. “Ik praatte met Michael, vroeg hem of hij geen motor ter beschikking had. Hij zei ja…”

(foto: iomtt)