Medio april zal de rijschool BARA een nieuw oefenterrein in werking stellen aan het Circuit Jules Tacheny in Mettet, waar vormingen voor alle types van motorrijbewijzen kunnen aan bod komen.

Na de recente inhuldiging van de nieuwe Dirt Track piste, blijft het Circuit Jules Tacheny de activiteiten uitbreiden! De infrastructuur van het Circuit, waar jonge piloten kunnen genieten van allerlei opleidingen en trainingen, zal vanaf medio april ook een plaats voorzien voor een oefenterrein van de rijschool BARA. Het oefenterrein en bijhorend lokaal, geopend tijdens de opleidingen, bevinden zich dicht bij de FMX-landing, langs de rue Saint Donat.

Dankzij dit nieuwe terrein kan de rijschool BARA zijn klanten uit de regio opleiden in alle veiligheid en voor alle types rijbewijzen. “De geïnteresseerde klanten voor een opleiding in Mettet kunnen zich rechtsreeks aanmelden in de kantoren van BARA naar keuze of in het kantoor van Florennes, deze ligt het dichtst bij het Circuit”, vertelt David Baratucci, directeur van de rijschool BARA.

“We zijn heel blij om de rijschool BARA te verwelkomen op de site van ons Circuit Jules Tacheny, ze hebben een zeer goede reputatie. Deze nieuwe samenwerking verstevigt het kader van opleidingen en trainingen in Mettet”, vernemen we van Heikki Sermon, de Uitvoerend Directeur van het Circuit.

Meer info op de website van de rijschool Bara.

 

(persbericht)