Honda komt op zaterdag 7 juli met de Honda CB Day. Dan organiseert Honda Benelux dit eendaagse gratis motorfestival op het Zaha Hadidplein in Antwerpen.

Er loopt een expositie van een live CB tijdlijn, met daarop zoveel mogelijk iconische modellen zoals de allereerste Honda CB92 uit 1959, de Black Bomber, de verschillende ‘Four’s, Bol D’or Editie of de Hornet. In 2018 werd de CB familie van Honda verder uitgebreid en compleet vernieuwd onder de Neo Sports Cafe filosofie, met een nieuwe CB125R, CB300R en CB1000R.

Van 10u in de ochtend tot 18u ‘s avonds kan u terecht op deze gave, industriële, Neo Sports Cafe locatie voor een resem aan activiteiten: een rondrit door en uitzichtpunt over de Haven van Antwerpen, gratis Barbershop, gratis Photobooth, verschillende foodtrucks, diverse artiesten…
De race voor het WK Superbike hoeft u niet te missen want die komt er op groot scherm!

Er is ook een Honda goodie voor iedereen met de CB Week sticker op de motor

(medegedeeld/ed.wb)