Livio Loi en Reale Avintia Academy hebben besloten, met wederzijdse akkoord, om vanaf vandaag een einde te maken aan hun samenwerking in Moto3. 

Livio Loi bedankt het Spaanse team voor de afgelopen acht races maar helaas voldeden de resultaten langs beide kanten niet om het project verder te zetten. Zelos en het Reale Avintia Academy-team hebben beiden hard aan dit project gewerkt, maar de verwachte resultaten werden niet ingelost. Met deze zware beslissing tot gevolg.

“In naam van Zelos wil ik de Reale Avintia Academy bedanken voor de samenwerking en wens ik hen het allerbeste voor de rest van het seizoen. Wij zullen uiteraard alles in het werk stellen om Livio Loi te helpen bij het vervolg van zijn carrière als piloot”, becommentarieerde Freddy Tacheny, CEO van Zelos

“We hebben dit Moto3-team speciaal opgericht voor Livio Loi en beide partijen verwachtten veel betere resultaten in de eerste paar races van het seizoen. Helaas kwamen die resultaten nooit, dus hebben we, samen met Zelos, deze moeilijke beslissing genomen. Ik wens Livio het beste voor de toekomst”, aldus Raúl Romero, CEO Esponsorama

(medegedeeld)