• De British Superbike was afgelopen weekend aan het werk op het korte en uitdagende Schotse circuit van Knockhill. In race 1 kon poleman Dixon (pole met een nieuw baanrecord) met de RAF Reserve Kawasaki in de slotfases van de race voorbij aan leider Haslam (JG Speedfit Kawasaki). Die eindigde uiteindelijk nog tweede nadat Buchan bestraft werd voor inhalen onder geel.
  • Race 2 in Knockhill werd daarna opnieuw een driegevecht tussen Haslam, Dixon en Buchan waarbij deze keer Haslam aan het langste eind trok in een sprint naar de finish. In het kampioenschap blijft Leon Haslam aan de leiding met 210 punten, voor Jake Dixon (136) en Bradley Ray (112)
  • Bradley Ray zal in het laatste weekend van juli deelnemen aan de Suzuka 8 Hours, de slotmeeting van het FIM Endurance wereldkampioenschap. Hij zal er deel uitmaken van het Yoshimura Suzuki Motul Racing team, samen met Sylvain Guintoli, Kazuki Watanabe en Takuya Tsuda.
  • De organisatoren van de Skerries 100 kwamen met de Dunlop familie tot een akkoord om de road race te laten doorgaan, na het dodelijke ongeval van William Dunlop. Er werd gereden voor het complete prijzengeld, dat echter in zijn geheel naar de Dunlop familie ging. Alle races werden buiten kampioenschap geplaatst.

foto: britishsuperbike.com