• Een klein straaltje hoop voor Ivan Lintin, de Road Racer uit Manx, die voor het eerst sinds zijn crash in de Southern 100, bij bewustzijn is. Hij is nog steeds in kritieke toestand maar er mag nu een sprankeltje hoop worden gekoesterd op herstel
  • MotoGP rijder Esparargo, die in het weekend van de GP van Duitsland ten val kwam, heeft op vrijdag 20 juli het ziekenhuis mogen verlaten.
  • Superbike rijder Leon Camier had dan weer pech tijdens voorbereidende trainingen op Suzuka voor de komende 8 uur endurance race. Camier kwam ten val en brak de C5 ruggenwervel. De Brit wil wel terug geheel fit zijn tegen de tests in Portimao. Een geluk bij een ongeluk is dat het World Superbike op dit moment een tien weken lange zomerpauze heeft!
  • En ook Chaz Davies had een trainingsongeval bij aanvang van deze zomerpauze. De Welchman, aan de slag in WorldSBK bij Aruba.it Ducati, brak bij een val zijn sleutelbeen en werd ondertussen al met succes geopereerd in Barcelona door dokter Mir. Hij hoopt ook volledig fit te zijn tegen het hernemen van het kampioenschap in september in de Algarve.

(Op foto: Chaz Davies /credit Philippe Damiens)