Piaggio zet het einde van de zomervakantie goed in. De hele maand september zijn er voordelen te doen met de Urban Days op de MP3 reeks  en tevens wordt een scherp geprijsde ZIP aangeboden. Leest u even mee…

Piaggio heeft de populaire ZIP scooter extra scherp geprijsd. Met een nieuwe prijs van € 1.739 (Luxemburg: € 1.679) legt de ZIP 50 4S zijn concurrenten het vuur na aan de schenen. Daarmee is de ZIP nu niet alleen onderscheidend in verbruik en prestaties, ook qua prijs is de 50cc scooter een niet te missen aanbod.
Begin dit jaar stak Piaggio de ZIP 50 4S volledig in het nieuw. Deze derde generatie van de ZIP onderscheidt zich als vanouds door een modern design, wendbare prestaties en de praktische, dagelijkse bruikbaarheid. Compleet nieuw is de ultramoderne, nieuwe luchtgekoelde 4-takt Euro 4 IGET (Italian Green Experience Technology) motor; die voldoet aan de strenge Euro 4 norm.

In lijn met de introductie van de vernieuwde Piaggio MP3-serie staat september voor Piaggio geheel in het teken van de ‘Urban Days’. Een maand lang biedt het merk daarmee aantrekkelijk voordeel op de driewielige autoscooter, die al ruim tien jaar een echte bestseller is.
Gedurende de gehele maand september kunnen kopers van een nieuwe Piaggio MP3 rekenen op aantrekkelijke acties. Tijdens de Piaggio Urban Days geeft Piaggio op de MP3 350, MP3 500 HPE Business en MP3 500 HPE Sport bijvoorbeeld 1 euro korting per cc. Dat betekent dat het voordeel kan oplopen tot maar liefst 500 euro. Bovendien ontvangen consumenten deze maand bij aanschaf van een van bovengenoemde MP3’s 40% korting op de originele accessoires van de MP3-serie, wat het extra aantrekkelijk maakt om een MP3 verder naar persoonlijke smaak aan te passen. De zekerheid van maximaal vier jaar fabrieksgarantie inclusief pechhulp zorgt bovendien voor vele kilometers zorgeloos rijplezier.