Gedurende een goed jaar probeerde Motorsportwereld.be verslag te doen van wat er gebeurde op het vlak van motorraces: BK Snelheid, IRRC, events op Circuit Jules Tacheny, het WK Endurance en uiteraard de grote internationale weekends van MotoGP en Superbike. Motorsportwereld.be was zowat de enige site in Vlaanderen die trachtte het motorrace circuitgebeuren te volgen.

Helaas moeten we vaststellen dat voor een gedegen verslaggeving over motorraces op circuit in Vlaanderen geen draagvlak bestaat.

Uitgever JODI CV verbond er zich toe om minstens voor een jaar de site Motorsportwereld.be in de lucht te houden. Ondertussen probeerde onze verantwoordelijke voor de reclameregie steun te vinden binnen het motorrace wereldje. Maar wat bleek? Er kwam niets van steun. Geen enkele advertentie, geen enkele banner en zelfs geen enkele donatie op de speciaal daartoe voorziene app op de site! Een schril contrast met onze zustersite en de autosport!

Dat betekent dat we het hele jaar draaiden op een budget van… nul euro en het was uitgesloten dat we een volgend jaar dit konden herhalen.

Motorsportwereld.be zal dus verdwijnen. Maar de geïnteresseerden kunnen vanaf nu wel terecht op Autosportwereld.be, waar onder een nieuwe tab “motor” nieuws zal gebracht worden over diverse motorraces. We keren dus terug naar de bron en we hopen dat we de enthousiastelingen, die we in het afgelopen jaar ontmoetten, er weer zullen terugvinden. Motorracen is een passie, die zeker zijn plaats heeft in het medialandschap.

Tot op Autosportwereld.be!